SLOW-lessen

logo BEEStrongIn een tijd waarin werk, school, gezin, familie en vrienden allemaal even belangrijk zijn, moet alles snel gebeuren. Er is nauwelijks nog tijd voor jezelf. Dagelijkse beslommeringen waar we allemaal mee te maken hebben. Ons leven te vol, de dagen te kort, sociale druk uit de maatschappij en verwachtingspatronen die toenemen.  Als onderbreking op dit alles is er SLOW. Een les waarin controle en ontspanning hand in hand gaan. Waarin lichaam en geest weer in balans komen!

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. We zijn de baas over onze eigen bewegingen. Spiercontrole is bij SLOW essentieel om de juiste houding te handhaven. Gebruikmaken van wat je wel kan en bewustwording waar je mogelijkheden liggen. Bewustzijn van beweging en bezig zijn met het moment. Dat zijn de basisingrediënten van deze groepsles. Het gaat erom wat je wel kan en niet waar je beperkingen liggen.

‘The slower the movement, the stronger we become.’

SLOW wordt gegeven in een kleine groep van vier tot acht mensen. De les duurt een uur. Iedereen sport op zijn eigen niveau en iedere week worden er andere materialen gebruikt. SLOW bestaat uit oefeningen die gericht zijn op houding, stabiliteit, flexibiliteit, balans, kracht, corestability en ademhaling waarbij alle spieren in het lichaam aan bod komen.

Als je de les wilt volgen, neem dan een handdoek mee en eventueel een bidon met water. Je komt in voor jou comfortabel zittende sportkleding en het liefst volg je de les op sokken of blote voeten. Hierdoor hou je volledig contact met de vloer om zo optimaal mogelijk de balansoefeningen uit te voeren. Na afloop van iedere les is er gelegenheid om een kop thee te drinken met de groep.

SLOW wordt gegeven op:
Maandag van 10.30 tot 11.30 uur

Maandag van 12.00 tot 13.00 uur (Slow-Motion)

Dinsdag van 10.30 tot 11.30 uur

Dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur

Woensdag van 9.00 to 10.00 uur (SLOW-circuit)

Woensdag van 10.30 tot 11.30 uur

Donderdag van 19.00 tot 20.00 uur

Donderdag van 20.30 tot 21.30

Vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur

Vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur (SLOW-Circuit)

Tarieven SLOW-lessen*:
1x per week € 30,- per maand
2x per week € 40,- per maand
3x per week € 50,- per maand

Een proefles volgen kan altijd en is gratis. Geen inschrijfgeld en geen opzegtermijn!
Door de kleine groepen is het aantal plaatsen beperkt, schrijf je dus nu in!

BeeStrong
Wilheminalaan 1
info@bijmanenhelsloot.nl
088-0449049

www.beestrong.club

*Betaling is vooraf bij aanvang van de training en aan het begin van de maand. Betaling kan contant of per bank op IBAN NL85ABNA0567369781 ten name van S.J. Bees onder vermelding van de trainingsmaand en je naam.
Lessen worden vooraf besproken en kunnen worden verzet in dezelfde maand, maar kunnen niet meegenomen worden naar een volgende maand.

Start typing and press Enter to search