In 2018 is Kerim als oefentherapeut Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam afgestudeerd. Na het afstuderen heeft hij zich gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van SI-klachten, slaapoefentherapie en spanningsklachten.

 

U kunt bij Kerim terecht met klachten die houdings- en bewegingsgerelateerd zijn, zoals aan de rug, nek en schouders. Door middel van oefeningen en houdingscorrecties leert hij u grip op uw klachten te krijgen en hoe het geleerde tijdens het dagelijks leven kan worden toegepast. Met als doel: het verminderen en voorkomen van ongunstige fysieke belasting op het lichaam om zo op een ontspannende manier te bewegen.

 

Als u rust en ontspanning in het dagelijks leven zoekt, dan bent u bij Kerim aan het juiste adres. Aan de hand van gesprekstechnieken leert u rationeel denken te herkennen om zo tot een meer realistische kijk op uzelf en uw omgeving te komen. Daarnaast leert u met behulp van ontspannings- en ademhalingsoefeningen om weer in balans, tot rust en in kracht te komen.

 

In het dagelijks leven is Kerim bezig met zaalvoetballen, krachttraining en filosofie. Hij heeft een Turkse achtergrond en kan patiënten in het Turks begeleiden. Maar iedereen is natuurlijk van harte welkom bij hem!