Revalidatie

Specifieke klachten vragen om een doelgerichte aanpak. Het herstel van een blessure kan meer betekenen dan alleen maar herstellen van de klacht. Simpelweg weer de durf hebben om gewone dingen in het dagelijkse leven te doen zoals fietsen of traplopen,  of terugkeren op het sportveld kunnen doelen zijn die meer vragen van je lichaam. Het is niet alleen belangrijk om te herstellen van je blessure, maar het voorkomen dat je opnieuw met deze of andere klachten wordt geconfronteerd is minstens zo belangrijk. De praktijk van Bijman+Helsloot Fysiotherapie is zeer goed ingericht om via een revalidatietraject klachten op te lossen en verder te voorkomen.

We zijn niet alleen gespecialiseerd in knierevalidatie (zoals na de voorste kruisbandscheuring), maar ook in prothese revalidatie (nieuwe knie/heup en dergelijke), schouder- en rugrevalidatie. Onze praktijk is ook ingericht om te revalideren na hartklachten.

Samen  wordt er gekeken naar je mogelijkheden en wensen. Wat kun je nog wel en vooral; wat zijn de doelen op  korte en lange termijn? Aan de hand hiervan stellen wij een gevarieerd individueel oefenprogramma op. Tijdens de revalidatie begeleiden één of twee fysiotherapeuten je. We geven aanwijzingen en tips, zodat de oefeningen maximaal effect hebben en je zo snel mogelijk weer onbelemmerd kunt bewegen.

Een afspraak maken?

Genoeg gelezen en u wil een afspraak maken? Bel 088-044 90 49 of plan gemakkelijk online uw afspraak;