Voedingsadvies

Er is inspanning, motivatie en tijd nodig om je eetpatroon en leefstijl blijvend te veranderen. We doen dit stap voor stap. Door rekening te houden met je voorkeur, gewoontes en levensstijl zorgen we ervoor dat je nieuwe eetpatroon en leefstijl blijvend is.

Belangrijk hierbij is professionele begeleiding zodat je voor de laatste keer deze weg hoeft te bewandelen.

Voor het eerste gesprek nemen we 60 minuten de tijd. Tijdens dit gesprek bekijken we samen wat je doelen zijn en op welke manier we deze kunnen bereiken. Ook zullen we verschillende metingen uitvoeren om de lengte, het gewicht en de lichaamssamenstelling (hoeveelheid vet, spier en water in het lichaam) te bepalen. Na dit consult krijg je van ons een persoonlijk voedingsadvies aangepast op het bestaande eet- en leefpatroon.

Tijdens de vervolgconsulten die 15 of 30 minuten zullen duren, meten we opnieuw het gewicht en de lichaamssamenstelling, zodat we alle veranderingen die je nieuwe eetpatroon en leefstijl met zich meebrengt duidelijk kunnen zien. Indien nodig maken we aanpassingen in het voedingsadvies zodat we het optimale resultaat zullen behalen.

Een afspraak maken?

Genoeg gelezen en u wil een afspraak maken? Bel 088-044 90 49 of plan gemakkelijk online uw afspraak;