Sport + Lifestyle

Onze gezondheid heeft in deze tijd vele bedreigingen die op de loer liggen. Waar bewustzijn over de gezondheidsrisico’s van  ‘roken’  langzaam collectief gedachtengoed worden, zijn andere grote issue’s voor veel mensen moeilijk te volgen. Ongezond eten, stress,  en gebrek aan bewegen kunnen leiden tot obesitas en diabetes type 2. Maar voor mensen die veel zitten, liggen ook andere gezondheidsrisico’s op de loer. Bijman+Helsloot Fysiotherapie heeft een aantal activiteiten die vooral aangrijpen op je lifestyle. Want om dit soort problematiek goed aan te pakken, dan moet vooral een verandering van levensstijl plaatsvinden.

Lifestyle groep

Eet, beweeg en voel je goed. In samenwerking met Maren Broekens Sportpsychologie en Dietistenpraktijk de voedietist zijn er op onze lokatie aan de Wilhelminalaan speciale lifestyle trainingsgroepen. In een cursus kun je je levensstijl verbeteren door gezonder te eten en meer te bewegen Meer informatie kunt u opvragen via de mail naar ifo@bijmanenhelsloot.nl

Sportmassage

Hier tekst

Sportpsychologie

Goed voorbereid aan de start staan, scherp zijn vanaf het eerste moment en zorgen dat je vandaag kan laten zien waar je maanden of misschien wel jaren aan gewerkt hebt! Wie wil dat niet? Bepalend voor prestaties: gezonde voeding, fysiek fit, herstel(trainingen) en goed in vorm zijn tussen je oren!

Een sport- en prestatiepsycholoog houdt zich bezig met de mentale kant van presteren. Niet alleen als de gewenste prestatie uitblijft, maar ook als standaard onderdeel van je training en voorbereiding. Bij prestatiemomenten komt spanning kijken. Spanning is nodig om te kunnen presteren en het gaat er juist om hoe je hiermee omgaat. Een sport- en prestatiepsycholoog kan je leren onder alle omstandigheden te presteren. Aandacht voor plezier in dat proces is daarbij erg belangrijk.

Ook kan een sport- en prestatiepsycholoog je helpen meer vertrouwen te krijgen in jezelf, in je lichaam en in je eigen kunnen. Dit kan op het gebied van sport, dans, muziek, school of studie of in werksituaties.