Zwangerschapsyogalessen in Purmerend en omgeving. Wat leuk dat je in verwachting bent. Gefeliciteerd! De zwangerschapsyogales is een moment in de week om bewust bij je zwangerschap stil te staan en je te ontspannen. Ontspannen voorbereiden op je bevalling. Je blijft op een prettige manier in beweging.

Zwanger & Yoga Een goede voorbereiding op jouw bevalling. Iedereen kan meedoen, ook als je geen yoga ervaring hebt.In het leven van ieder vrouw is de zwangerschap een speciale ervaring. De groei van je baby brengt veel fysieke en mentale veranderingen met zich mee. Zwangerschapsyoga helpt je om je zwangerschap bewust te beleven en je voor te bereiden op de bevalling.Je leert hoe je je zwangerschap in ontspannen overgave kunt ervaren en te vertrouwen op de wijsheid van je lichaam, ook tijdens de bevalling.Tijdens de wekelijkse lessen heb je alle tijd om met je zwangerschap en je baby bezig te zijn.De yogalessen bestaan uit ademoefeningen, houdingen, meditatie en theorie, waarmee je extra aandacht geeft aan je lichaam en je baby in je buik.

Geniet en ontspan biedt deze les aan in de BeeStrong zaal bij Bijman+Helsloot Fysiotherapie op Maandagavond 19:00 uur.Wil je ook meedoen, meldt je dan aan bij Jennifer via info@genietenontspan.nl of 06 44234986

Recommended Posts