Chris is sinds januari 2017 werkzaam op de Wilhelminalaan. Met zijn passie voor beweegtechniek, gezond en efficient bewegen die hij heeft opgedaan tijdens zijn opleiding Bewegingstechnologie en Fysiotherapie brengt hij een extra kijk binnen het al brede bereik van de praktijk.

Na zijn opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam in 2014 te hebben afgerond heeft Chris zich gericht op het spel tussen de mechanische en de praktische kant van bewegen. Hierbij is een persoonlijke aanpak en individuele afstemming voor hem essentieel. Hij is geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register voor fysiotherapie en volgt cursussen voor verdieping in het vakgebied.

Voordat hij in Purmerend kwam werken was hij onder andere kliminstructeur en fietsenmaker en heeft zich ingezet voor goede doelen zoals stichting MOVE en mantelzorgers ondersteund. In zijn vrije tijd is hij het liefst buiten te vinden: in de bergsport –in de klimhal en in de bergen- , maar ook op de fiets of in de bossen voor trailruns. Veel andere sporten zijn hem ook niet vreemd.