Vanaf september 2021 werkt Jeffrey bij Bijman+Helsloot Fysiotherapie in Purmerend. De locatie is hem niet geheel onbekend; het is de stad waar hij is opgegroeid en jarenlang plezierig heeft gewoond en gewerkt.

Na afronding van de opleiding Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool in Breda, is hij in 2014 als zelfstandig fysiotherapeut gaan werken in Landsmeer en Amsterdam-Noord. Als RIAS erkend Masseur / Sportverzorger / Therapeut verzorgt hij ook(sport)massages en Medical Taping. In overleg met cliënten gaat hij graag op zoek naar een passende behandeling en samen aan de slag voor een gewenst resultaat. Om cliënten beter te kunnen helpen en om zich te blijven ontwikkelen in het vakgebied fysiotherapie is hij in 2019 gestart met de driejarige Masteropleiding Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort, die met goed gevolg is afgerond in 2022.

In zijn vrije tijd staan activiteiten met een sportief tintje centraal: zo is hij sinds 2013 enthousiast lid van de medische staf van Zaandijk Rugby. Hij staat wekelijks op het voetbalveld om het team van mijn zoon te bewonderen. Zijn andere sportieve hobby’s zijn: American Football, racefietsen, snowboarden, en padel.

Sinds december 2022 is Jeffrey niet alleen actief in onze locatie in Purmerend, maar kan je ook een afspraak met hem maken op onze locatie bij Rugbyclub Zaandijk in Zaandam.