Sharon Querido is diëtiste bij de Voedietist en betrokken bij fysiotherapie Bijman + Helsloot. Tijdens haar opleiding in 2010 was ze vastberaden een sport diëtist te worden. Haar drijfveer is om kwaliteit te geven aan de inspanning die mensen leveren. Toch loopt het leven nooit altijd zoals we verwachten.  Zowel privé, als in het werkveld is ze in aanraking gekomen met diverse soorten ziekten. Voornamelijk speelde kanker hierin de boventoon. Daarin viel haar op hoe belangrijk voeding en beweging is zowel voor, tijdens, als na welke ziektegerelateerde behandeling dan ook. Met andere woorden, ziek zijn is ook topsport!

Wat begon als interesse om een bijdrage te leveren aan dierbaren is uitgegroeid tot een passie om anderen te helpen en ondersteunen met voeding waar nodig. Naast de samenwerking met Jeroen en Louis, om het meest optimale uit de sportprestaties te halen, streeft Sharon  ook naar een goed herstel. Bij een goed herstel kan gedacht worden aan het omkeren van Diabetes (type 2). maar ook aan  ondersteuning bij COPD, Overgewicht, Ondervoeding, Kanker, Maag- en darmklachten, eetstoornissen, ondersteuning bij arbeidsklachten zoals een burn-out.  Maar ook bij het simpelweg ouder worden, waarbij onze lichamelijke behoeften veranderen.

Zelf is zij enorm fan van Lisa Steltenpool en probeert ze naast de reguliere zorg ook de wereld elke dag een beetje beter te maken. Wanneer er interesse is in duurzaamheid, vegetarische of veganistische voeding dan ondersteunt ze graag in het opstellen van een volwaardig eetpatroon. Daarnaast is Sharon momenteel in de regio werkzaam binnen het Dijklander ziekenhuis, in haar ogen zijn korte lijnen met de artsen en andere paramedici essentieel om de juiste zorg op de juiste plek te leveren.

Sharon houdt spreekuur op woensdag van 13:00-17:00u. Er kan gebeld worden voor een afspraak op 06-40599856 of via het afsprakenbureau 088-3438478 of je kan een keer langslopen tussen 12:30-13:00u om kort kennis te maken! Voor meer info klik hier of mail met sharon@voedietist.nl.