Cursus Starten met Hardlopen+

 In Geen categorie

Onze cursus ‘Starten met hardlopen+’ is in volle gang. Met veel enthousiasme zetten de deelnemers de eerste stappen naar het hardlopen. Stap voor stap, op weg naar de vrijheid van het hardlopen.

Wil jij graag beginnen met hardlopen? Of heb je altijd al willen meedoen aan de Damloop, of staat het lopen van een marathon op je Bucketlist? Dan is nu het juiste moment om te beginnen.

Op maandag 8 april om 19:30 start Bijman+Helsloot Fysiotherapie met de cursus ‘Starten met Hardlopen+’ . Op 8 juli is de laatste les.

Tijdens deze cursus, die gericht is op de beginnende hardloper, komen in 12 lessen alle vraagstukken (zoals onder andere schoenen, kleding en voeding) van het hardlopen aan de orde. Onder begeleiding van Jeroen Bijman wordt je in drie maanden getraind om hardlopen onder de knie te krijgen.

De cursus kan per maand betaald worden, of met 10% korting in één keer. Voor meer informatie of aanmelding stuur een mail naar info@bijmanenhelsloot.nl of bel met 088-0449049. Inschrijven kan vanaf nu, snel doen, want vol is vol!

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search