Duurloopgroep op de zondagochtend

 In Geen categorie

Zondag 19 mei om 9:00 uur start Bijman+Helsloot Fysiotherapie met een nieuwe hardloopgroep gericht op duurlooptraining. Naast de normale groepen die al lopen bij Bijman+Helsloot, is er veel vraag van mensen die marathons of halve marathons willen lopen voor meer begeleiding. Tijdens deze lange duurloop, die worden gemaakt onder begeleiding van Jeroen Bijman, zal ook aandacht besteed aan de drie belangrijke peilers voor een goede looptechniek; de armzwaai, lichaamshouding en frequentie. En er wordt vooral aandacht besteed aan het afleggen van een grotere afstand.

De training zal niet iedere zondag plaatsvinden, en daarom is er geen abonnement voor af te sluiten. Er is mogelijkheid om te betalen per keer, per vijf keer of per tien keer dat je aanwezig bent. De eerste twee trainingen zijn op 19 en 26 mei.

Niet leden van trainingsgroepen van Bijman+Helsloot fysiotherapie betalen €6,00 per keer, €25,00 per vijf keer, of €40,00 per tien keer.

Leden van Bijman+Helsloot fysiotherapie betalen €4,50 per keer, €20,00 per 5 keer, of €30,00 per tien keer.

 

Dus wil je lekker duurlooptrainingen doen in een groep, heb je als doel om een halve of hele marathon te lopen of wil je goede begeleiding bij hardlopen, mail dan met info@bijmanenhelsloot.nl of bel op kantoordagen tussen 9:00 uur en 15:00 uur met 088 0449049.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search